Ne-DEN


Buraya güzel şeyler, iyi şeyler. Pembe şeyler yazmak istiyorum ama olmuyor. İnsanlar buna izin vermiyor. Hayatı insanlar yaratıyor. Yaratsalar dahi başkasını da etkiliyorlar. İnsan insanı kontrol altına almayı istiyor. En yakınlarımıza bunları sık sık yapıyoruz. Görüyoruz… bizi kontrol altına almak isteyenler de oluyor. İzin vermemeye çalışırken de karşınızdaki insanı kırıyorsunuz. Burada suçlu sizin kontrol altına girmeme isteğiniz mi yoksa onun sizi kendi kontrolü altına sokmak isteyişi mi? Siz iradeniz özgürlüğünüz ile onun kontrolünü reddederken, karşınızdaki insanda kendi iradesi ve özgürlüğü ile sizi ele geçirmeye çalışır. Bu tutku neden? Rededilişin tutkusu da nefrete dönüşür. KADINlar bunu hem kendilerine hem de ERKEKl ere çok yapar. Tutku her şeyin çözümü mü? Neden ben böyle yapıyorum diye sormaz tutkuyu isteyen kişi, hırsına kapılarak iradesi, cazibesi, mantığı ile ele geçirmeye çalışır. Biz kadınlar gerçekten anlamsızız. Erkeklerin bizi anlayamamalarına şaşmamalı.

Ayrıca;

İnsan

Sen var oldukça ben yazmaya devam edeceğim.

4 Yorum:

İyi de kuzuş başkalarının seni üzmesine izin verme,
gıdıklarsam moralin yerine gelirmi:))

 

"reddedilişin tutkusu".... takıldım bu söze.... bu bir tutku mu yoksa saplantımı.... sizi kontrol etmek isteyen kişi... aslında kendi korkularından kaçmak istemiyormu... bir yetememe durumu değil mi bu... biz kadınlar anlamsızmıyız gerçekten... yoksa fazla anlam aramak mı suçumuz... ama kumaşımız bu ne yapalım... son söz; tutku bana daha güzel şeyler çağrıştırıyor aslında... istek, özlem, emek, uğraş, sabır, başkoyma gibi gibi... ama saplantılar fena çok fena.... sevgiyle :))

 

teşekkür ederim :) gülümserim :)

 

reddelişin tutkusu gözlemimde kadınlarda çok olduğunu fark ettim. şöyle ki; kadın bir şeyi tutku ile ister. dediğiniz gibi uğraşı emeği karşı cinsi vs iyi şeyler diler fakat rededilişinin artından tutkusu bambaşka şeye dönüşür. hırs ve kontrole. elde etmek içinde cazibesini kullanır. her uğraşında başarısızlık ile sonuçlanırsa da nefrete dönüşür. en sonunda da dediğiniz yere gelir " saplantı hali" ne... ve gerçekten de "saplantılar çok fena" :)

 

Yorum Gönder